Pazar gecesi Duisburg Trabzonlular Derneği'nin düzenlemiş olduğu eğlenceden dönen Kemal Elçi (18) ile kız arkadaşı Burcu Elibaş (18) Dinslaken'de Konrad-Adenauer Caddesi mevkinde geçirdikleri trafik kazası sonucu hayatlarını kaybettiler. Almanya'nın önde gelen gazetelerinden Bild, internet sitesinde kazayı manşetten okurlarına duyurdu. Bild, birbirlerini çok seven iki gencin ölüme de el ele gittiklerini aktardı.
Duisburg'un tanınmış esnaflarından Murat Elçi'nin oğlu Kemal Elçi ile kız arkadaşı Zonguldaklı gurbetçi ailenin çocuğu Burcu Elibaş'ın trafik kazası sonucu hayatlarını kaybetmesi bölgede yaşayan gurbetçileri de yasa boğdu. Yağış nedeniyle kayganlaşan yoldan çıkarak bir ağaca çarpan lüks aracın sürücüsü Kemal Elçi'nin olay yerinde hayatini kaybettiği; Burcu Elibaş'ın ise kaldırıldığı hastanede sabaha karşı vefat ettiği bildirildi.
Gazeteyi mesaj yağmuruna tutan gençlerin yakın arkadaşları ise ikilinin yaklaşık 1 yıldır birlikte olduklarını ve çevrelerinde çok sevildiklerini belirttiler.
